Diverse

 

Bilpleie

Er du lei av å polere bilen?
Da har vi løsningen. La oss utføre en Evershine lakkbehandling!

Dette gjør at:

• Du slipper å polere
• Forsterker lakken
• Bevarer nybilutseendet
• Lettere å vaske
• Øker bilens levetid og verdi

Bevar lakkens farge og glans, beskytt mot riper, steinsprut, sur nedbør, fugleskitt og andre ytre påkjenninger, lakkforsegling vil ikke eliminere dette, men begrenser skader og slitasje.

Vi utfører også:
• Utvendig vask og polering/lakkrens
• Innvendig vask og støvsuging/rens
• Motorvask

Bobil

Å kjøpe en bobil er en stor investering. Og som med andre investeringer vi foretar oss er vi interessert å ta best mulig vare på den.

Vi i Tønsberg Antirust kan hjelpe deg med dette.

Vi benytter Mercasol, noe som innebærer krav til produkt, ekspertise og utstyr. Blant annet er produktene meget bra rusthindrende og penetrerende. Vi har mulighet til å ta biler opp til 3.25m høyde og vekt på 5 tonn.

Antirustbehandling med Mercasol

Bobiler har på lik linje som personbiler også behov for rustbeskyttelse. Ved en antirustbehandling med Mercasol demonterer vi først hjul og inneskjermer/deksler, så blir bilen ordentlig rengjort før den blir satt til tørk med 55 kw. Når den er helt tørr blir det sprøytet ett tynt penetrerende stoff i alle kanaler og hulrom. Så blir det lagt ett tykkere Mercasol produkt under hele bilen. Til slutt blir inneskjermer/deksler montert før den blir vasket utvendig.

Eldre bobiler blir ikke behandlet på treverket da det kan være fare for at det ligger noe fuktighet igjen i treplatene.

Støydemping

Hjulstøy har blitt ett økende problem på mange biler og bobiler i dag. Støyen kommer som regel fra hjulene bak og forplanter seg inn i kupéen. Mercasol er i seg selv noe støydempende, men vi tilbyr også et spesielt støydempingstoff som ytterligere redusere denne støyen. Det blir sprøytet ett tykt lag i hjulkassene bak, og på flatene under i bilens bakparti.

Best effekt oppnår du dersom dette utføres sammen med en Mercasolbehandling. Glem ikke at bilens dekk også kan ha mye å si på hjulstøy.

Evershine lakkbehandling

Er du lei av å stå timevis og polere?  Da har vi løsningen. La oss utføre en Evershine lakkbehandling. Dette gjør at du slipper å polere og forsterker lakken, bevarer nybil utseende, gjør bilen lettere å vaske og øker levetid og verdi.

Evershine i seg selv er ingen polering, men en lakkbehandling som ved kjemisk reaksjon binder seg med lakken, det blir sittende så lenge det er lakk på bilen. Er bilen noen år gammel får den tilbake den tidligere nybilglansen.

Vi utfører også:

  • Innvendig vask og støvsuging/rens
  • Utvendig vask og polering/rens
  • Motorvask

Dersom du er ute etter den kraftigste og mest slitesterke lakkbeskyttelsen, er Evershine CMAX produktet for deg! En skinnende blank og godt ivaretatt lakk gir deg både økt eierglede og høyere bruktbilverdi.

Evershine CMAX gir lakken en særdeles motstandsdyktig overflate med dyp glans og en glassklar finish. Den speilblanke overflaten gir maksimal lysrefleksjon, samtidig som den beskytter mot riper og skadelig UV-stråling.

Den ekstremt holdbare og krystallklare overflatefilmen beskytter mot skader grunnet insekter, steinsprut, UV-stråling, fugleskitt, sur nedbør og andre ytre påkjenninger. Overflaten forblir fleksibel og pustende, selv ved karosseribevegelse under kjøring eller store svingninger i temperatur.

Evershine CMAX har også en selvrensende effekt som gjør vask og renhold lettere. Under en Evershine CMAX-behandling vil de unike komponentene trenge inn i lakkens porer. Resultatet er et høyresistent lag med en hardhet på over 9H, noe som tilsvarer et nivå mellom safir og diamant.

Bilens lakk har mikroskopiske porer som oppstår under lakkeringsprosessen. Disse porene vil over tid bli tettet igjen av luftbårne kjemiske forbindelser, jernholdige partikler, smuss og skitt. Dette fører til korrosive reaksjoner som angriper selve lakken. Resultatet er en matt og blass lakk som samtidig er mer
mottakelig for rustangrep.

Evershine CMAX vil med sine utmerkede og holdbare UV-skjermende egenskaper redusere lakkens matting til et minimum, slik at bilens originale farge holder mye lenger. Under bilens rebehandling blir samtlige lakkerte overflater kontrollert, der alle eventuelle uregelmessigheter blir fanget opp.

Evershine CMAX er et vannbasert produkt helt uten miljøskadelige utslipp, og er med dette et av markedets aller mest miljøvennlige alternativ. Ingen kjemikalier som er skadelige for miljøet eller kan virke kreftfremkallende blir brukt under behandlingsprosessen.

Alltid skinnende bil med Evershine.